Loading Evenimente
25
septembrie

Parlamentari francezi, în vizită la Alianța Franceză din Bălți

25 septembrie 2019 @ 11:00 - 13:30
Str. Hotin, 15 – MD-3100 Bălţi
  • Acest eveniment a trecut.

O delegație de Parlamentari francezi, membri ai Grupului de prietenie Franța-Moldova din cadrul Adunării Naționale a Franței, vor efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 21-28 Septembrie 2019.

Delegația va fi formată din următorii deputați : Jean-Michel MIS, Președintele Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru legi constituționale, legislație și administrare generală a Republicii, deputat în regiunea Loire, Carole BUREAU-BONNARD, Vicepreședinte al Adunării Naționale franceze, membru al Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru apărare națională și forțe armate, deputat în regiunea Oise, Frédéric REISS, Vicepreședinte și fost președinte al Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru cultură și educație, deputat în regiunea Bas-Rhin, Michel DELPON, Vicepreședinte al Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru afaceri economice, deputat în regiunea Dordogne, Jérôme LAMBERT, Vicepreședinte al Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru afaceri externe, deputat în regiunea Charente, Michel LARIVE, Vicepreședinte al Grupului de prietenie Franța-Moldova, membru al Comisiei pentru cultură și educație, deputat în regiunea Ariège.

Delegația parlamentară franceză va fi însoțită și de Damien CESSELIN, Secretar administrativ al Grupului de prietenie Franța-Moldova, Director adjunct al Serviciului de raportare și de Alla CECOLTAN, asistent parlamentar al deputatului Jean-Michel MIS.

ÎN VIZITĂ LA ALIANȚA FRANCEZĂ DIN BĂLȚI, RECENT RENOVATĂ

Cu ocazia vizitei parlamentarilor francezi în Republica Moldova, aceștia sunt invitați la anexa din Bălți a Alianței Franceze din Moldova, pentru a descoperi asociația recent renovată și pentru a se întâlni cu mai mulți profesori de franceză.

Vizita va fi urmată de un cocktail oferit de Alianța Franceză din Moldova.

ȘI LA LICEUL BILINGV FRANCOFON DIN BĂLȚI

După-amiază, începând cu ora 14.00, parlamentarii vor merge în vizită la liceul bilingv francofon « Mihai Eminescu » din Bălți. Aceștia vor discuta cu Directorul instituției, cu profesorii și studenții din clasele bilingve și vor avea posibilitatea să asiste și la un spectacol.

În cadrul acțiunilor sale de cooperare lingvistică, Statul francez și Alianța Franceză din Moldova, oferă sprijin constant claselor bilingve din Republica Moldova.

Detalii
Data: 25 septembrie 2019
Timp: 11:00 - 13:30
Categorie de EvenimentAltele
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova – Subdiviziunea din Bălți
Adresa Str. Hotin, 15 – MD-3100 Bălţi
+ Harta Google
Telefon: + 373 23 16 33 71
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: