Loading Evenimente
12
martie

Decernarea premiilor pentru concursul iFprofs Moldavie

12 martie 2018 @ 14:00 - 15:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Cu ocazia lansării platformei iFprofs Moldavie, Ambasada Franței în Republica Moldova, Alianța Franceză din Moldova și antena Agenției Universitare a Francofoniei de la Chișinău a organizat un concurs deschis tuturor membrilor înscriși pe platforma IFprofs Moldavie : profesori FLE, DNL sau studenți ai universităților pedagogice.

CREAREA UNEI DINAMICI PARTICIPATIVE

Concursul care a avut loc în perioada 16 septembrie – 30 noiembrie 2017 a avut drept obiectiv crearea unui dinamism participativ din partea profesorilor înscriși și ai recompensa pe cei care au adus o contribuit majoră.

Concursul a beneficiat de susținere instituțională și financiară din partea ministerului Educației Naționale, Culturii și Cercetării Republicii Moldova și a Institutului Francez din Paris.

CÂȘTIGĂTORI DIN ÎNTREAGA REPUBLICĂ

Juriul s-a reunit. Câștigătorii, originari din diferite localități a Republicii Moldova, au fost premiați.

Premiul din partea juriului a fost atribuit Ludmilei GALBURA, profesoară FLE la Telenești. Aceasta a câștigat o călătorie la Paris.

Ceilalți câștigători sunt : Angela RACILAVictor HAGIOGLO și Marina PLACINTA profesori DNL de matematică la Orhei, Cahul și Hâncești, Ghenadie RABACOV, profesor de franceză la ULIM, Victoria BELEI și Irina IURIN, profesor FLE la Hîncești și Orhei, cât și Vitalie URSU, profesori DNL de Fizică la Bălți.

CEREMONIA DE DECERNARE A PREMIILOR PREZIDATĂ DE AMBASADORUL FRANȚEI

Înmânarea premiilor va avea loc, luni 12 martie 2018 la orele 14.00, la Spațiul Media Tech, ceremonia va avea loc în prezența Excelenței Sale, Dl. Pascal LE DEUNFF, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, în prezența premianților și reprezentanților Alianței Franceze din Moldova și antenei AUF de la Chișinău.

Detalii
Data: 12 martie 2018
Timp: 14:00 - 15:00
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizatori
Organizator Ambassade de France en République de Moldavie
Organizator AUF – Antenne de Chisinau
Organizator Alianța Franceză din Moldova