Loading Evenimente
28
august

Noi înscrieri la cursuri în septembrie 2018 !

28 august 2018 @ 09:00 - 30 august 2018 @ 18:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Pentru a învăța limba franceză, selectând ritmul Dvs. de învățare, Alianța Franceză din Moldova vă propune o nouă ofertă de cursuri. Înscrierile pentru sesiunile ce încep din 10 septembrie, vor avea loc de pe 3 până pe 7 septembrie 2018, la Chișinău, Bălți și Nisporeni.

PUBLICUL VIZAT : ADULȚI, ADOLESCENȚI, COPII

Indiferent de obiectivul pe care-l urmăriți – școlar, profesional, studii în Franța, serviciu sau emigrare într-o țară francofonă, călătorii, etc. – și în dependență de timpul de care dispuneți, aveți posibilitatea de a selecta un curs de limba franceză cu un ritm adaptat.

Cursurile se adresează oricărui public :

Mai mult decât atât, în afară de înscrierile la cursurile de franceză generală, Alianța Franceză din Moldova, va organiza în aceeași perioadă, înscrieri la cursurile de pregătire pentru bacalaureat pentru sesiunile care vor avea loc din 10 septembrie până pe 24 octombrie.

INSCRIEȚI-VĂ LA CURSURI DE PE 3 PÂNĂ PE 7 SEPTEMBRIE, LA CHIȘINĂU, BĂLȚI ȘI NISPORENI

Înscrierile vor avea loc la Chișinău, Bălți și Nisporeni, între orele 9.00 și 18.00, începând de luni, 3 septembrie și până vineri, 7 septembrie 2018. 

Ținând cont de faptul că rata de participare la înscrierile din luna septembrie este mai înaltă, mai ales în a doua parte a zilei, recomandăm celor care au posibilitatea, să vină să se înscrie la cursurile noastre în prima parte a zilei, cu scopul de a fi deserviți mai bine și de a vă reduce timpul de așteptare.

Un avantaj în plus ! Dacă ați mai urmat cursuri de limba franceză la instituția noastră și cunoașteți nivelul de franceză pe care-l aveți, puteți veni să vă reînscrieți la noile cursuri, începând de luni 20 august, între orele 9.00 și 18.00. Aceasta vă oferă posibilitatea de a evita perioada de aglomerație, astfel, veți putea alege în mod liniștit orarul preferat, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de un început de an reușit.

AVANTAJE NOI ÎNCEPÂND CU NOUL AN ȘCOLAR

În cele din urmă, începând cu acest nou an școlar, Alianța Franceză din Moldova, care oferă deja unul dintre cele mai optimale tarife de pe piața cursurilor, vă propune, de asemenea, unele avantaje specifice și alte eventuale reduceri.

În afară de posibilitatea de a efectua testări gratuite pentru determinarea nivelului Dvs. de cunoaștere a limbii în perioada de înscriere la cursuri, cu scopul de a fi plasați în grupul ce corespunde cel mai bine nivelului Dvs., veți beneficia de acces gratuit la mediatecă și la numeroase resurse propuse de aceasta, pentru a susține procesul de învățământ a limbii franceze, iar devotamentul manifestat de cei care se vor înscrie la sesiuni consecutive, va fi recompensat prin acordarea unei reduceri de până la 10% din tariful total al cursurilor.

Dacă în afară de limba franceză, doriți să învățați și limba engleză în cadrul centrului nostru Cambridge English, veți beneficia de o reducere de 5% din costul total al cursurilor de engleză !

CONTACTAȚI-NE !

Pentru informații suplimentare despre cursuri sau înscrieri, vă rugăm să ne contactați :

Detalii
Începere: 28 august 2018 @ 09:00
Se termină: 30 august 2018 @ 18:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: