Loading Evenimente
24
decembrie

Înscrieri la cursurile de pregătire pentru DELF B2

24 decembrie 2018 @ 09:00 - 17:30
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Alianța Franceză este singurul centru acreditat din Republica Moldova pentru organizarea examenelor DELF și DELF junior

Aceste examene permit obținerea diplomelor oficiale emise de Ministerul Educației Naționale a Învățământului Superior și Cercetării din Franța. Acestea sunt eliberate de Centrul Internațional de Studii Pedagogice (CIEP) și sunt valabile pe viață. Diplomele certifică competențele de cunoaștere a limbii franceze a candidaților străini (Nivelurile A1 – B2).

Pentru a vă înscrie într-o universitate franceză, este necesar să dețineți un nivel minim B2 de cunoaștere a limbii franceze, atestat oficial printr-un examen sau test lingvistic.

Aceste diplome DELF și DELF junior sunt recunoscute de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în vederea scutirii de la susținerea probei de franceză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomei DELF B2 sau DELF junior B2 pentru clasele simple vă scutește de la susținerea probei de franceză din cadrul examenelor de bacalaureat, obținând în mod automat nota 10/10.

Pentru a pregăti candidații pentru sesiunile examenelor de DELF B2 sau de DELF Junior B2, Alianța Franceză din Moldova organizează diferite sesiuni de cursuri de pregătire.

Sesiunea de cursuri de pregătire DELF B2 sau DELF junior B2 va avea loc în perioada 9 ianuarie – 5 februarie 2019.

Cursurile de pregătire se desfășoară la Chișinău. Totodată, aceste cursuri de pregătire vor putea fi organizate la Bălți și Nisporeni, la cerere.

Înscrierile au loc în perioada 24 – 28 Decembrie 2018, la Biroul de cursuri al Alianței Franceze din Moldova, între orele 9.00-17.30, cât și în cadrul celor două anexe de la Bălți și Nisporeni.

Accesând fiecare link, veți găsi perioadele de înscriere și de susținere a sesiunilor anuale de DELF sau de DELF junior ori consultând cu regularitate, rubrica evenimente.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

Detalii
Data: 24 decembrie 2018
Timp: 09:00 - 17:30
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: