Loading Evenimente
28
martie

Formarea profesorilor de franceză din regiunea Transnistreană

28 martie 2019 @ 09:00 - 12:00
Университет «Т. Г. Шевченко» ул. 25 Октября, 7 — MD-3300 Тирасполь
  • Acest eveniment a trecut.

Alianța Franceză din Moldova, organizează joi, 28 Martie 2019, între orele 09.00 și 12.00, o formare pentru profesorii de franceză din Regiunea Transnistreană.

Această formare va avea loc la Centrul de resurse și informare despre Franța contemporană, susținut de Alianța Franceză din Moldova, din cadrul Universității de la Tiraspol.

În primul rând, Giovanni CAVALLARO, Responsabil de misiunea lingvistică, va prezenta platforma IFProfs și va exprima interesul său pentru profesorii de franceză.

În al doilea rând, acesta va prezenta avantajele parteneriatelor dintre instituțiile școlare din Franța și Moldova, în susținerea dinamicii francofone.

În cele din urmă, Christophe CUQ, interpret al imnului Festivalului Cântecului Francez la Tiraspol“Quand on chante en français”va efectua o analiză a cuvintelor din cântec și va reveni asupra avantajului cântecului în învățarea limbii franceze.

Pentru mai multe informații, vă puteți adresa la Giovanni CAVALLARO, Responsabil de misiunea lingvistică, sau la Galina AZEMCO, Responsabil Centrul de resurse și informare despre Franța contemporană, susținut de Alianța Franceză din Moldova, din cadrul Universității de la Tiraspol.

Organizarea acestei formări este susținută de Alianța Franceză din Moldova, Ambasada Franței în Republica Moldova și de Ministerul francez al Europei și al Afacerilor Externe.

Detalii
Data: 28 martie 2019
Timp: 09:00 - 12:00
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova – Centrul de resurse şi informare despre Franţa contemporană din Tiraspol
Adresa Университет «Т. Г. Шевченко» ул. 25 Октября, 7 — MD-3300 Тирасполь
+ Harta Google
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: