Loading Evenimente
04
mai

Înscrieri la cursurile de limba franceză online

4 mai 2020 - 15 mai 2020
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Înscrierile sau reînscrierile la cursurile de limba franceză online vor avea loc în perioada 4 – 15 mai 2020.

Tot publicul – copii – adolescenți – adulți -, toate nivelurile, toate ritmurile – moderat – clasic – rapid și expres -, de toate tipurile – franceză generală sau pregătire pentru examenele DELF / DALF, individual, semi-individual sau în de grup – sunt vizate.

Dacă urmați deja un curs de limba franceză în cadrul Alianței Franceze din Moldova sau doriți urmați sau să aprofundați învățarea limbii franceze, sau poate nu dispuneți de timp pentru a urma cursurile la Alianța Franceză deoarece nu este în apropiere de dvs., atunci cursurile online reprezintă atât o soluție cât și o nouă oportunitate.

PENTRU A VĂ ÎNSCRIE, ESTE SIMPLU

– Dacă sunteți deja înscris la curs: profesorul dvs. sau colaboratorii noștri vă vor contacta să explice procedurile pentru reînscrierile la curs.

– Dacă nu v-ați înscris încă: indiferent dacă locuiți la Chișinău, Bălți Nisporeni, în Moldova sau în străinătate, consultați ofertele noastre de cursuri și apoi contactați-ne între 4 și 15 mai, prin e-mail – alfr @ alfr.md – sau telefonic de luni până vineri între orele 10 și 17:00. – Telefon: +373 22 23 45 10 -. După verificarea online a nivelul dvs., vă vom propune un curs adaptat așteptărilor și orarului dvs. Plățile se efectuează prin transfer bancar sau – în mod excepțional – la sediul nostru din Chișinău, dacă nu aveți posibilitatea în alt mod . Vă rugăm să acordați atenție instrucțiunilor de siguranță – purtând o mască, păstrând distanța fizică, plată se va efectua cu cardul de credit pentru a evita plata cash – și este necesară o programare în prealabil.

Profesorul dvs. vă va contacta pentru a vă oferi toate detaliile practice pentru conectarea la curs.        

ȘI BENEFICIAȚI DE REDUCEREA COMPLEMENTARĂ

Pe toată perioada suspendării lecțiilor în prezențial, cursurile de grup sau individuale sunt oferite cu o reducere suplimentară de 10% în raport cu tariful afișat.

Această reducere este cumulate cu celelalte reduceri la care aveți deja dreptul.

Pentru mai multe informații despre ofertele și tarifele noastre, vă rugăm să consultați rubrica cursuri.

Anunț important: din motivul crizei sanitare COVID-19, toate ofertele noastre de cursuri de franceză sunt oferite doar online, până când autoritățile Republicii Moldova vor permite reluarea cursurilor în prezențial. Prin urmare, vă încurajăm, dacă urmați cursuri, să continuați orele online până când vom fi autorizați să reluăm cursurile la Alianța Franceză. Dacă încă nu învățați la Alianța Franceză din Moldova dar doriți să începeți prin a învăța limba franceză, cursurile noastre online sunt o alternativă interesantă. Apoi puteți opta să continuați cursurile online dacă nu locuiți în apropierea unuia dintre centrele noastre – Chișinău, Bălți sau Nisporeni – sau să continuați online.

Detalii
Începere: 4 mai 2020
Se termină: 15 mai 2020
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: