Cursuri de franceză în cadrul întreprinderii sau a instituției

Dacă sunteți o întreprindere sau o instituție publică, internațională sau privată și doriți să oferiți formări în franceză unuia sau mai multor colaboratori, atunci Alianța Franceză din Moldova vă poate crea un program de cursuri de franceză generală sau în scopuri specifice, adaptat necesităților Dvs. sau a colaboratorilor Dvs.

Aceasta a oferit și continuă să ofere cursuri de franceză în diferite întreprinderi și instituții publice din Republica Moldova, internaționale sau private și dispune de numeroase referințe pe plan local sau internațional. Profesorii din cadrul Alianței Franceze au urmat formări și sunt calificați pentru a organiza cursuri de franceză în scopuri specifice : franceza pentru relațiile internaționale, franceza de afaceri, predarea limbii franceze în mediul militar etc.

Cursurile se desfășoară pe durata întregului an, în cadrul sediului nostru de la Chișinău sau în cadrul întreprinderii sau instituției Dvs.

  • Durata lecției : flexibl, în dependență de fiecare întreprindere și instituție
  • Frecvența lecțiilor :flexibl, în dependență de fiecare întreprindere și instituție
  • Durata sesiunii : flexibl, în dependență de fiecare întreprindere și instituție
  • Mărimea grupei : de la 6 la 14 persoane
  • Nivel : oricare
  • Orarul cursurilor: se determină la momentul subscrierii ofertei

Pe parcursul anului la cererea întreprinderilor sau instituțiilor.

Întreprinderea sau instituția Dvs. își dorește formări în franceză pentru unul sau pentru mai mulți colaboratori ? Atunci vă rugăm să ne contactați pentru a primi un program adaptat necesităților și obiectivelor Dvs. cât și un deviz personalizat.

Planul de curs este gol

Instructor

admin