Cursuri de franceză și engleză: înscrieți-vă!

Cursuri de franceză și engleză: înscrieți-vă!

Alianța Franceză din Moldova și centrul său centre Cambridge English anunță înscrierile pentru cursurile de franceză și engleză pentru sesiunile care vor începe din luna Septembrie 2021.

Înscrierile la cursurile de franceză vor începe din 16 August până la 3 Septembrie.

Pentru cursurile de engleză, perioada de înscriere va începe la data de 30 August-10 Septembrie.

În perioada de înscriere, testele de plasament de nivel sunt gratuite.

DESCOPERIȚI OFERTELE NOASTRE ADAPTATE LA OBIECTIVELE DVS.

Pentru a începe sau a continua studierea limbilor franceză sau engleză, sau pentru a vă pregăti pentru examenul de bacalaureat la franceză sau engleză, pentru a vă pregăti pentru unul dintre numeroasele examene și teste de franceză  sau pentru a obține diploma Cambridge English, aveți încredere în echipa noastră de predare și metodele noastre de învățare care s-au dovedit a fi eficiente în decursul mai multor ani.

Studenții noștri își exprimă în mod regulat mulțumirea și obținerea celor mai bune rezultate la certificările noastre recunoscute internațional.

Indiferent de vârsta dvs – oferim cursuri pentru copii, adolescenți sau adulți – timpul pe care îl puteți dedica învățării unei limbi străine, obiectivelor pe care le urmăriți, locul în care locuiți, în Moldova sau în altă parte , veți găsi cursul de franceză sau engleză potrivit pentru dvs.

ÎNSCRIERI LA CURSURILE DE FRANCEZĂ: ÎNCEP DE LUNI 16 AUGUST

Înscrierile la cursurile de franceză care vor avea loc la Chișinău, Bălți și Nisporeni sau online vor fi înregistrate începând de luni, 16 August. Cursurile vor începe de la 6 septembrie.

Cursuri pentru toate categoriile de public:

Ținând cont de evoluția situației sanitare și de recomandările stricte ale autorităților Republicii Moldova în domeniul educației, vom organiza din nou cursuri în prezențial la anexele noastre din Chișinău, Bălți și Nisporeni.

Purtarea unei măști va fi obligatorie pentru profesorii și studenți care trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile furnizate pentru accesarea spațiilor noastre.

Vă rugăm să rețineți, totuși, că este posibil să ne adaptăm oricând la noile prevederi ale autorităților Republicii Moldova în legătură cu criza sanitară.

Cu toate acestea, organizăm cursuri online pentru studenții care nu locuiesc la Bălți, Cahul sau Nisporeni, sau pentru persoanele care preferă să urmeze un curs online ținând cont de situația pandemică.

Pentru a vă înscrie, este simplu!

Consultați ofertele noastre de cursuri de francezăselectați tipul de public în cauză – adulți, adolescenți, copii -, alegeți ritmul – moderat, clasic, rapid sau expres – care vi se potrivește cel mai bine în funcție de constrângerile și obiectivele dvs, specificați formula – grup online, semi-individual sau individual online sau în prezențial – ce corespund așteptărilor dvs.

Puteți alege, de asemenea, unul dintre cursurile noastre de pregătire pentru examenele de franceză, în special pentru cursurile de pregătire pentru DELF B2 sau DALF C1 a căror înregistrare începe din 23 august. Aceste cursuri pot fi organizate individual sau semi-individual în online sau în prezențial. Cursurile în grup vor fi organizate doar online. Această opțiune va permite ca mulți tineri care nu locuiesc la Chișinău, Bălți sau Nisporeni în acest an să poată susține probele DELF B2 sau DALF C1.

După ce ați făcut alegerea, vă puteți apropia la sediile nostre de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 sau, de preferat, să ne contactați prin e-mail sau telefon:

  • La Chișinău în prezențial și pentru toate cursurile de franceză online: alfr@alfr.md – Telefon: +373 22 23 45 10 / +373 22 23 21 50
  • La Bălți în prezențial Tatiana COLIBABA – Telefon: -+373 69 17 93 87
  • La Cahul în prezențial Nina TAMPIZA – Telefon: -+373 29 98 02 60
  • La Nisporeni în prezențial: Raisa ANDRIUTA – Telefon: +373 69 91 37 40

După ce ne-ați contactat, veți fi testat online dacă nu ați mai urmat cursuri de franceză și nu cunoașteți nivelul dvs.

Dacă alegeți un curs online, veți fi pus în legătură cu profesorul dvs. care vă va explica detaliile practice ale organizării cursului. Acestea sunt furnizate prin intermediul platformelor Zoom, Messenger, Viber sau Skype.

ÎNSCRIERILE PENTRU CURSURILE DE CAMBRIDGE: ÎNCEP LUNI 30 AUGUST

Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, un centru autorizat pentru examenele Cambridge English n acest context sunt organizate cursuri de engleză generală și cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge.

Înscrierile la cursurile de engleză, care vor avea loc la Chișinău sau online, încep de luni, 30 august. Cursurile vor începe, de asemenea, începând cu 13 Septembrie.

După ce ați consultat ofertele noastre de curs pe site-ul nostru Cambridge English și ați ales să ne vizitați la sediul nostru de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 sau, de preferință, ne contactați prin e-mail sau telefon:

Ca și pentru cursurile de franceză, toate cursurile în grup vor fi organizate în prezențial și online.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE!