Pregătiți-vă pentru CELTA online

Pregătiți-vă pentru CELTA online

Cambridge CELTACertificate in English Language Teaching to Adults (Certificat de predare a limbii engleza pentru adulți) este o calificare practică de predare a limbii engleze care vă oferă instrumentele necesare pentru a deveni profesor de limbi străine. este o calificare practică de predare a limbii engleze care vă oferă instrumentele necesare pentru a deveni profesor de limbi străine. Cu această certificare poate începe cariera dvs. de predare a limbii engleze în întreaga lume!

OFERIȚI UN NOU ELAN CARIEREI DVS. ÎN CALITATE DE PROFESOR DE ENGLEZĂ!

CELTA este cea mai recunoscută calificare de predare a limbii engleze din lume și cea mai solicitată de către angajatori: trei din patru locuri de muncă în calitate de profesor de engleză necesită o calificare CELTA.

Fie că sunteți profesor începător în căutarea primului loc de muncă sau doriți să demonstrați angajatorilor că aveți abilități de predare cu un certificat recunoscut, CELTA este calificarea de care aveți nevoie.

CELTA ACUM ȘI ÎN MOLDOVA!

Pregătirea pentru CELTA este posibilă acum și în Moldova și exclusiv la centrul nostru Cambridge English al Alianței Franceze din Moldova.

Centrul nostru este astăzi și centru de examinare care oferă o gamă completă de calificări generale și calificări Cambridge.

CURSURILE DE PREGĂTIRE ONLINE SE VOR DESFĂȘURA ÎNCEPÂND CU 30 IANUARIE PÂNĂ LA 27 MARTIE 2021

Cursurile de pregătire CELTA, online part-time (120 de ore) vor fi organizate în perioada 12 Iunie – 7 August 2021.

Înainte de a vă înscrie, vor avea loc interviuri pentru a verifica dacă sunteți pregătiți pentru a urma această formare.

Pe site-ul nostru Cambridge English Moldova veți găsi toate informațiile utile despre CELTA, procedura de înscriere, tarifele noastre și desfășurarea cursului de formare

De asemenea, puteți contacta prin e-mail pe Diana CRETU sau pe Svitlana BULKINA.

Înscrierile sunt deja deschise. Fie că sunteți sau nu din Moldova, puteți urma acest curs și vom fi bucuroși să vă oferim toate informațiile.