Trăiască PIJA 2021! Toată lumea la tastatură

Trăiască PIJA 2021! Toată lumea la tastatură

Aveți între 15 și 20 de ani? Ceva de spus ? Ați obosit să nu spuneți nimic? Doriți să vă jucați cu cuvintele?

Atunci participați la Premiul Interregional Tinerii Autori (PIJA) 2021! !

UN CONCURS LITERAR DESCHIS FRANCOFONILOR DE 15-20 DE ANI

Premiul interregional tinerii autori (PIJA) deschide calea tinerilor autori cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani ce sunt în căutarea recunoașterii. PIJA se angajează, de peste douăzeci și cinci de ani, să descopere noi talente și să îi încurajeze în călătoria lor literară. Concursul, deschis francofonilor din întreaga lume, este în căutarea celui sau celei care va ști să basculeze proza obișnuită; celui sau celei care va reinventa, surprinde, schimba; celui sau celei care va îndrăzni simplu să privească.

În fiecare an, o colecție colectivă reunește textele câștigătoare. Cartea este distribuită în cele mai bune librării și constituie o adevărată recunoaștere pentru acești tineri. În plus, o sumă de 9.000 de franci elvețieni vor fi distribuiți pentru toate textele premiante de Juriul final. Premiul întâi poate obține 2.000 de franci elvețieni./span>

Pentru a cunoaște condițiile de participare și pentru a vă înregistra la Pija 2021, faceți clic aici.

ȘI DACĂ AVEȚI MAI MULT DE 21 DE ANI?

Acum, organizatorii Pija oferă și un premiu pentru autorii de peste 21 de ani: Premiul de scriere decernat la Gruyères (PEG).

Sunt propuse trei genuri literare: poezie, poveste sau nuvelă.

Un premiu de 1.500 de franci elvețieni vor fi oferiți de către Comuna din Gruyères laureaților fiecărei categorii. În plus, toate textele câștigătoare sau cele selectate de juriu vor fi publicate în Éditions de l’Hèbe (într-o colecție colectivă).

Pentru a cunoaște condițiile de participare și pentru a vă înregistra la PEG 2021, faceți clic aici.