Concurs internațional de scriere

Ați dori să încercați aventura scrisului? Acest concurs vă propune să scrieți un text pentru un cantec în limba franceză (3 cuplete și un refren, format recomandat) care va fi pus în muzica de artiștii de la Chansons sans Frontières, dacă veți fi câștigător.

„BESOIN D`AIR”, ESTE TEMA EDIȚIEI A 15-A, IN LEGATURA CU CONCURSUL DIS-MOI DIX MOTS

Dorința de a schimba aerul, de a simți trecerea timpului, de a respira un aer proaspăt, și a înceta de a trăi fără inspirație. Dorința, setea de aer, necesitatea de a recăpăta respirația, ritmul său.« Besoin d’air » poate fi, de asemenea, asociat cu senzația de sufocare, și necesitatea de a recapăta respirația.

Dar « Besoin d’air »  vă poate conduce către o viață liberă, dorința de natură, de a simți aerul proaspăt, vântul de afară care bate… și este în aer, pasiunea pentru culoarea verde !

Cei care au dorința de a se lăsa purtați de curentul de aer, de a simți briza mării, notați cuvintele pe hârtie. Așteptăm versurile voastre, ideea unui cântec.

CUM PARTICIPĂM?

Participarea este liberă, gratuită și individuală, și concursul nu este accesibil pentru persoanele din Franța.

Termenul limită de înscriere pentru a 15-a ediție este 14 decembrie 2020.

Pentru mai multe informații despre concurs și despre modalitatea de participare, vizitați site-ul web Chansons sans frontières

Pentru a vă înscrie la cea de-a 15-a ediție a concursului internațional de scriere, faceți clic aici.