#maideparte cu limba franceză

Institutul francez și Fundația Alianțelor Franceze au lansat, la nivel global, o campanie digitală întitulată #plusloin (#maideparte), pentru a promova studierea limbii franceze, în special în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

Această campanie vizează înscrierea limbii franceze într-o perspectivă deschisă și versatilă, valorizând dinamismul spațiului francofon.

Astfel, va fi remarcată cariera tinerilor sau a personalităților care au în comun limba franceză fiind promovata studierea acesteea.

CAMPANIE PRELUATA DE ALIANȚA FRANCEZA DIN MOLDOVA

Alianța Franceză din Moldova este asociată acestei inițiative și va evidenția în mod regulat, pe cei sau cele care s-au remarcat într-o țară francofonă din Europa Centrală și de Est , ajungând mai departe învățând franceza.

Prima parte a acestei saga video: Boris ESANU.

Boris a învățat franceza în liceu și la Alianța Franceză din Moldova. A urmat studiile superioare la o școală de afaceri importantă din Franța, la Reims, înainte de a înființa compania sa în Statele Unite și de a se întoarce la Chișinău.

URMĂRIȚI CAMPANIA PE REȚELELE NOASTRE SOCIALE

Campania va difuza în mod regulat interviuri pe paginile noastre de Facebook, Linkedin, Twitter sau Instagram.

Pentru a descoperi cum să ajungeți #maideparte cu Alianța Franceză din Moldova, contactați echipa noastră pentru a construi împreună un curs și o pregătire adaptată necesităților dumneavoastră:

  • Prin telefon: +373 22 23 45 10 / +373 22 23 72 34 / +373 22 23 21 50
  • Prin e-mail: alfr@alfr.md