Recrutăm profesori de franceză și engleză

Recrutăm profesori de franceză și engleză

Alianța Franceză din Moldova și centrul său Cambridge English sunt în căutare  de profesori de franceză și engleză part-time, pentru a-și consolida echipele.

INSTITUȚII RECUNOSCUTE PENTRU STUDIEREA LIMBII FRANCEZE ȘI ENGLEZE ÎN MOLDOVA

Cu peste 3.400 de studenți ce studiază franceza și engleza în fiecare an, Alianța Franceză din Moldova și Centrul său Cambridge English sunt printre liderii în predarea limbilor străine în Republica Moldova.

Alianța Franceză este, de asemenea, singurul centru de examinare aprobat în Moldova pentru examenele de franceză, iar Cambridge English Center oferă certificarea limbii engleze recunoscute în toată lumea.

Aceste certificări vă permit să fiți scutiți de la examenul de bacalaureat de franceză sau engleză, să urmați studii superioare în străinătate, să vă alăturați unei companii internaționale, să faceți o carieră într-o instituție internațională sau să vă stabiliți într-o țară, francofonă sau anglofonă, pentru a locui sau munci.

ALĂTURAȚI-VĂ UNEI ECHIPE DINAMICE ȘI UNEI INSTITUȚII CARE ÎȘI DEZVOLTĂ ACTIVITĂȚILE

Profesorii de franceză și engleză care vor fi recrutați vor preda limba franceză și engleza generală și / sau vor pregăti publicul de toate nivelurile (de la A1 la C2) pentru examenele și testele oficiale de franceză și engleză oferite de Alianța Franceză din Moldova și centrul său Cambridge English.

Odată cu dezvoltarea rapidă a cursurilor la distanță, vom lua în considerare toate cererile, indiferent de domiciliul Dvs. în Republica Moldova. Această activitate part-time o să vă permită, de asemenea, să vă adaptați la constrângerile dvs. profesionale, datorită posibilității unui orar multiplu.

Noi căutăm:

  • Minim un an de experiență în predarea limbii franceze sau engleze generală sau cu obiectiv specific. Cererile profesorilor debutanți vor fi totuși examinate cu o mai mare atenție;
  • Deținerea unei diplome universitare cu specializarea în limba franceză și/sau engleză și/sau deținerea un certificate în franceză și/sau engleză la nivelul minim C1 ;
  • Cunoașterea examenelor și testelor în limba franceză sau engleză oferite de către Alianța Franceză din Moldova sau Cambridge English reprezintă un avantaj;

Noi oferim :

  • Angajare timp partial (de la 3 ore /pe săptămână) și posibilitatea de a deveni supraveghetor  sau un membru al juriului de examinare;
  • Acces la numeroasele resurse educaționale ale Alianței Franceze din Moldova și ale centrului său Cambridge English;
  • Posibilități de formare;
  • Remunerare variabilă în funcție de numărul de ore predate sau de tipul de activități prestate;
  • Posibilitatea de a face cursuri în prezențial dacă sunteți stabilit la Chișinău, Bălți sau Nisporeni sau cursuri online, indiferent de domiciliul dvs. în Republica Moldova;
  • Posibilitatea progresării către posturi de profesor titular.

Alianța Franceză din Moldova și Centrul său Cambridge English sunt instituții responsabile care respectă legislația și regulamentele Republicii Moldova pentru angajare.

Pentru mai multe informații sau pentru a aplica, vă rugăm să contactați și să trimiteți prin e-mail CV-ul dvs., o fotografie și scrisoarea de motivare la: