Cursuri de franceză sau engleză: înscrieți-vă!

Cursuri de franceză sau engleză: înscrieți-vă!

Alianța Franceză din Moldova și centrul său Cambridge English, începând cu 17 august, anunta înscrierile pentru cursurile de franceză și engleză pentru sesiunile care vor începe de la 7 Septembrie.

DESCOPERIȚI OFERTELE NOASTRE ADAPTATE LA OBIECTIVELE DVS.

Pentru a începe sau a continua studierea limbilor franceză sau engleză, sau pentru a vă pregătiți pentru examenul de bacalaureat la franceză sau engleză, pentru a vă pregăti pentru unul dintre numeroasele examene și teste de franceză  sau pentru a obține diploma Cambridge, aveți încredere în echipa noastră de predare și metodele noastre de învățare care s-au dovedit a fi eficiente în decursul mai multor ani.

Studenții noștri își exprimă în mod regulat mulțumirea și obținerea celor mai bune rezultate la certificările noastre recunoscute internațional.

Indiferent de vârsta dvs – oferim cursuri pentru copii, adolescenți sau adulți – timpul pe care îl puteți dedica învățării unei limbi străine, obiectivelor pe care le urmăriți, locul în care locuiți, în Moldova sau în altă parte , veți găsi cursul de franceză sau engleză potrivit pentru dvs..

ÎNSCRIERI LA CURSURILE DE FRANCEZĂ: ÎNCEP DE LUNI 17 AUGUST

Înscrierile la cursurile de franceză care vor avea loc la Chișinău, Bălți și Nisporeni sau online vor fi înregistrate începând de luni, 17 August. Cursurile vor începe de la 7 septembrie.

Cursuri pentru toate categoriile de public:

Ținând cont de evoluția situației sanitare și de recomandările stricte ale autorităților Republicii Moldova în domeniul educației, vom organiza din nou cursuri în prezențial la anexele noastre din Chișinău, Bălți și Nisporeni.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că numai lecții individuale sau semi-individuale vor fi organizate (de la 2 până la 5 persoane) pentru a putea respecta măsurile de distanțare socială recomandate de către autoritățile Republicii Moldova. Purtarea unei măști va fi obligatorie pentru profesorii și studenți care trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile furnizate pentru accesarea spațiilor noastre.

Cursurile în grup vor fi oferite online până când evoluția situației sanitare va permite din nou accesul la sediile nostre.

Pentru a vă înscrie, este simplu!

Consultați ofertele noastre de cursuri de francezăselectați tipul de public în cauză – adulți, adolescenți, copii -, alegeți ritmul – moderat, clasic, rapid sau expres – care vi se potrivește cel mai bine în funcție de constrângerile și obiectivele dvs, specificați formula – grup online, semi-individual sau individual online sau în prezențial – ce corespund așteptărilor dvs.

Puteți alege, de asemenea, unul dintre cursurile noastre de pregătire pentru examenele de franceză, în special pentrucursurile de pregătire pentru DELF B2 sau DALF C1 , a căror înregistrare începe din 17 august. Aceste cursuri pot fi organizate individual sau semi-individual în online sau în prezențial. Cursurile în grup vor fi organizate doar online. Această opțiune va permite ca mulți tineri care nu locuiesc la Chișinău, Bălți sau Nisporeni în acest an să poată susține probele DELF B2 sau DALF C1.

După ce ați făcut alegerea, vă puteți apropia la sediile nostre de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 sau, de preferat, să ne contactați prin e-mail sau telefon:

  • La Chișinău în prezențial și pentru toate cursurile de franceză online: alfr@alfr.md – Telefon: +37322234510
  • La Bălți în prezențial: Tatiana COLIBABA – Telefon: -+37369179387
  • La Nisporeni în prezențial: Raisa ANDRIUTA – Telefon: +37369913740

După ce ne-ați contactat, veți fi testat online dacă nu ați mai urmat cursuri de franceză și nu cunoașteți nivelul dvs.

Dacă alegeți un curs online, veți fi pus în legătură cu profesorul dvs. care vă va explica detaliile practice ale organizării cursului. Acestea sunt furnizate prin intermediul platformelor Zoom, Messenger, Viber sau Skype.

Dorim să îi încurajăm pe studenți să continue studiile online, având în vedere evoluția incertă a situației sanitare din țară. 

ÎNSCRIERILE PENTRU CURSURILE DE CAMBRIDGE: ÎNCEP LUNI 24 AUGUST

Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, un centru autorizat pentru examenele Cambridge English, în acest context sunt organizate cursuri de engleză generală și cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge.

Înscrierile la cursurile de engleză, care vor avea loc la Chișinău sau online, încep de luni, 24 august. Cursurile vor începe, de asemenea, începând cu 7 septembrie.

După ce ați consultat ofertele noastre de curs pe site-ul nostru Cambridge English și ați ales să ne vizitați la sediul nostru de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 sau, de preferință, ne contactați prin e-mail sau telefon:

Ca și pentru cursurile de franceză, toate cursurile în grup vor fi organizate online. Lecțiile individuale sau semi-individuale pot fi organizate online sau în prezențial.

Important :

Dacă doriți să vă înscrieți pentru un curs de franceză sau engleză în prezențial, vă rugăm să luați în considerare că capacitatea noastră de primire este limitată privind respectarea prevederilor sanitare ale autorităților Republicii Moldova.

Dar, cu toate acestea, de câteva luni, profesorii noștri au dobândit experiență în predarea cursurilor online și mulți dintre studenții noștri și-au exprimat mulțumirea. Cursurile la distanță permit, o variație mai mare de orare. De asemenea, permit tuturor celor care nu locuiesc la Chișinău, Bălți sau Nisporeni, să aibă acces acum la pregătirea lingvistică oferită de către Alianța Franceză din Moldova.

În plus, începând cu 1 iulie, am reluat organizarea activităților de examene de franceză și engleză, asigurându-ne respectarea condițiilor stricte de sănătate.

Prin urmare, este posibil să faceți înscrierea la toate testele pentru obținerea diplomelelor noastre de limba franceză sau Cambridge English.

Pentru mai multe informații sau pentru a vă înscrie la un examen de franceză sau engleză, puteți contacta Dina BOBINA – Telefon: +37322234510

Mulțumim tuturor studenților pentru răbdare și înțelegere.