În această vară: toate cursurile noastre continuă online!

În această vară: toate cursurile noastre continuă online!

Odată cu criza sanitară, întreaga echipă a Alianței Franceze din Moldova și a Centrul Cambridge English, din Chișinău, Bălți și Nisporeni, s-au mobilizat timp de câteva luni pentru a asigura, la distanță și cu succes, continuitatea activității sale de predare a limbilor străine.

Dorim să mulțumim publicului nostru care a continuat să aibă încredere în noi în această perioadă, celor care obișnuiau să frecventeze spațiile noastre, dar și noilor cursanți care ni s-au alăturat datorită oportunității oferite de cursurile online.

Noi ne pregătim pentru începutul noului an școlar din septembrie, care sperăm să ne permită să vă revedem în spațiile noastre și să vă oferim acces la toate serviciile și activitățile noastre. Bazându-ne pe experiența dobândită în această perioadă, vom continua să oferim cursurile noastre în prezențial, dar și online pentru cei care, care nu locuiesc la Chișinău, Bălți sau Nisporeni, și ar dori să înceapă sau să continue să învețe limba franceză , engleză, română sau rusă cu noi.

PE DURATA VERII, TOATE CURSURILE NOASTRE VOR CONTINUA ONLINE

Până va începe noul an școlar din septembrie, vom continua să vă oferim cursurile noastre la distanță, în special, cursurile de franceză în grup pentru adolescenți în ritm Express sau Super Express și adulți  în ritm Express sau Super Express.

Pentru cei ce preferă, este posibil să vă înregistrați în orice moment la cursurile individuale și să alegeți propriul ritm în funcție de disponibilitățile dvs.

Pentru mai multe informații despre cursurile online și despre înscrieri / reînscrieri, nu ezitați să ne contactați la adresa următoare: alfr@alfr.md