Cursuri online: informații practice și înscrieri

Cursuri online: informații practice și înscrieri

Necatand la criza sanitara legate de epidemia Covid-19, întreaga echipă a Alianței Franceze din Moldova și a Centrului Cambridge English, s-a mobilizat de două săptămâni deja pentru a asigura continuitatea cursurilor la distanță.

SUNTEȚI DEJA ÎNSCRIS/Ă LA UN CURS DE LA ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDOVA SAU LA CAMBRIDGE ENGLISH DIN CHIȘINĂU, BĂLȚI ȘI NISPORENI

Trebuie să fiți contactat de către profesorul dumneavoastră pentru reluarea cursurilor online.

  • Dacă nu ați fost contactat- sau aveți dificultatea de a vă alătura cursului sau poate încă acesta nu a fost reluat – puteți lua legătura cu Doina SCUTARU, Cristina OLARU sau Silvia UNCU pentru cursurile de limba franceză, română sau rusă pentru expatriați, Tatiana COLIBABA sau Raisa ANDRIUȚĂ pentru cursurile de limba franceză din Nisporeni sau Bălț și Diana CRETU sau Dina BOBINA pentru cursurile de limba engleză. Astfel se va lua legătura cu profesorul dvs. pentru a vă oferi toate informațiile utile despre reluarea cursului online.
  • Dacă nu doriți să urmați cursul la distanță, nu vă faceți griji. Este suficient să indicați acest lucru profesorului dvs. sau contactelor menționate anterior. Apoi veți fi transferat la următoarea sesiune corespunzător nivelului dvs. imediat ce vor fi înlăturate restricțiile actuale.(*oricare ar fi numărul de ore care va rămas să îl efectuați din momentul întreruperii sesiunii dvs.)

Indiferent de situație, toate cursurile la care sunteți înscriși vor fi asigurate.

Calendarul sesiunilor a fost modificat, odată ce cursul este finalizat, veți fi informați de către profesorul dvs. despre procedurile de reînscriere.

NU SUNTEȚI ÎNCĂ ÎNSCRIȘI LA UN CURS DE LA ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDOVA SAU LA CAMBRIDGE ENGLISH

Pe timpul acestei crize sanitare, Alianța Franceză din Moldova și Centrul Cambridge English își continuă activitatea pentru a asigura misiunea didactică.

Dacă în prezent calendarele sesiunilor planificate sunt perturbate, vom încerca totuși să luăm în considerare toate cererile de înscriere la toate tipurile de cursuri (limba franceză, engleză, rusă sau română pentru expatriați) care vor ajunge la noi.

Vă vom informa în mod constant cu privire la lansarea înscrierilor pentru fiecare tip de curs și, de asemenea, veți putea consulta agenda noastră.  

Cursurile vor fi oferite online, la orarul convenit în funcție de disponibilitatea dvs. și a profesorilor.

Reducere excepțională până la 31 mai 2020

În cele din urmă, ținând cont de situația actuală, Alianța Franceză din Moldova și Centrul Cambridge English vor aplica o reducere excepțională de 10% asupra tarifelor cursurilor atât în grup cât și semi-individual oferite online, care vor fi adăugate la reducerile la care aveți deja dreptul, în funcție de situația dvs. Această reducere se va aplica tuturor înscrierilor înregistrate până la 31 mai 2020.

Pentru mai multe informații despre cursurile online și înscriere / reînscriere, contactați prin e-mail: