Juliette în jurul lumii

Juliette în jurul lumii

Spațiul Media Tech din Chișinău tocmai și-a îmbogățit colecția de cărți, cu noi titluri care prezintă interes tinerilor cititori!

Juliette în jurul lumii este o serie de cărți care reunește mai multe aventuri ale unei adolescente de 13 ani ce călătorește prin lume datorită activităților mamei sale.

CĂLĂTORIȚI ÎMPREUNĂ CU JULIETTE

Chiar dacă Juliette ar fi preferat să rămână alături de Gina și Gino, „BFF-urile” sale, aventurile și descoperirile incredibile trăite în timpul sejururilor din Amsterdam, New York, Barcelona, Paris, Londra etc. au devenit colecția celor mai bune amintiri. Mai mult decât atât, călătorind Juliette a avut șansa să întâlnească prieteni noi!

ȘI DESCOPERIȚI LUMEA

Un jurnal de călătorie Pe urmele Juliettei este disponibil la sfârșitul fiecărui roman. Cititorii vor afla informații utile despre principalele atracții turistice și monumente, muzee, parcuri și istoria orașelor, precum și limbile vorbite în colecția de cărți.

De asemenea, vă puteți testa cunoștințele datorită unui chestionar iar răspunsurile pot fi găsite la sfârșitul romanului.

O carte de aventuri uluitoare!

Colecția de cărți o recomandăm cu drag copiilor cu vârsta cuprinsă între 10/13 ani, textele fiind ușor de citit și cu adevărat distractive.

Celebra serie de cărți “Juliette în jurul lumii” este disponibilă la Spațiul Media Tech sub diverse denumiri.

Politica de achiziționare a cărților, a DVD-urilor sau CD-urilor de la Alianța Franceză din Moldova este susținută de către Ambasada Franței în Republica Moldova.