Noi metode pentru a vorbi limba franceză de specialitate

Noi metode pentru a vorbi limba franceză de specialitate

Spațiul Medias Tech oferă abonaților săi posibilitatea de a descoperi cele mai recente metode de limbă franceză care îi vor ajuta să se pregătească pentru o carieră profesională de succes.

PENTRU A REUȘI LA O ȘCOALĂ DE MANAGEMENT ÎN FRANȚA A2-C1

Studenții internaționali, care doresc să reușească în primul an la o școală de management, vor găsi în această carte instrumente pentru a înțelege mai bine noul lor mediu.

Proiectat sub formă de fișe, această carte favorizează integrarea lor în contextul specific al școlii de management. De asemenea, această metodă pregătește integrarea studenților în întreprinderi, oferind instrumente care ajută la scrierea unui CV, a unei scrisori de motivare, etc.

Datorită înregistrărilor audio și video realizate cu profesori, directori, personal administrativ și studenți din școlile de management, această carte, accesibilă de la nivelul A2 al CECR, oferă înțelegerea mediul administrativ, academic și asociativ prin intemediul exercițiilor și studiilor de caz practice.

LIMBA FRANCEZĂ UTILIZATĂ ÎN MEDIUL PROFESIONAL B1-B2

Manualul vă oferă posibilitatea să descoperiți cum funcționează întreprinderile și să dobândiți vocabularul specific pentru a opera imediat pe piața muncii.

Noua ediție include cele mai recente informații din economia și politica Franței, Europei și din întreaga lume. Această carte este destinată studenților care studiază limba franceză ca limbă străină și doresc să se pregătească pentru obținerea diplomei profesionale DFP AFFAIRES B2, precum și profesorilor de limba franceză din mediul de afaceri. De asemenea, cartea poate fi utilă companiile franceze din străinătate, în contextul formării continue. 

LIMBA FRANCEZĂ PENTRU MEDICI B1-B2

Un adevărat instrument multimedia, această lucrare cu DVD-ROM inserat, este destinată studenților de la medicină și medicilor non-francofoni care sunt pe cale să termine un stagiu medical sau care sunt pe cale să realizeze un stagiu de practică în Franța.

Fiecare capitol prezintă o sarcină profesională, corespunzătoare unei situații de schimb de replici cu personalul medical, personalul paramedical, pacienții și familiile acestora etc. cu 40 de videoclipuri pentru a observa cum se comunică la spital. Activitățile propuse sunt pe baza videoclipurilor și documentelor scrise autentice, documentelor audio, fotografiilor sau diagramelor prezente și în DVD-Rom.

LIMBA FRANCEZĂ PENTRU INFIRMIERE B1-B2

Această carte este destinată studenților dar și asistenților medicali non-francofoni care au datoria de a finaliza un stagiu medical sau au să realizeze un stagiu de practică în Franța. Această carte este o metodă multimedia foarte vizată profesional, care permite învățarea rapidă a limbii franceze, deoarece personalul medical dispune de puțin timp pentru a învăța o limbă străină. Prin intermediul numeroaselor videoclipuri filmate la spital va fi posibilă descoperirea activităților zilnice a profesiei de asistent medical astfel veți învăța să stăpâniți interacțiunile care rezultă din aceste activități pentru a deveni rapid autonomi în plan lingvistic. Un DVD-Rom care conține videoclipuri, conversații audio, fotografii, documente autentice, răspunsuri și transcrieri, toate acestea sunt incluse în carte, și  constituie un ansamblu educațional complet care poate fi utilizat în timpul cursului sau în mod individual.

PREGĂTIȚI-VĂ de DALF C1 și C2

Sintetizați ideile documentelor, apărați-vă punctul de vedere, argumentați, sau convingeți un destinatar … Atâtea abilități pot fi dobândite pentru susținerea probele scrise de DALF C1 / C2. În această carte, candidații vor găsi o prezentare detaliată a probelor scrise, cum se desfășoară și criteriile lor de evaluare, completate de autoevaluări, precum și sfaturi metodologice, instrumente și sesiuni de pregătire pas cu pas, pentru a se familiariza cu proba înainte de a stăpâni poziția argumentativă și structurală, precum și tehnicile de analiză și sinteză a documentelor.

Politica de achiziție a cărților, DVD-urilor sau CD-urilor de la Alianța Franceză din Moldova este susținută de către Ambasada Franței în Republica Moldova.