Actuali și foști studenți moldoveni din Franța : spuneți-ne ce deveniți !

Actuali și foști studenți moldoveni din Franța : spuneți-ne ce deveniți !

CCI FRANCE MOLDAVIE, Alianța Franceză din Moldova și Campus France Moldavie lansează împreună un chestionar pentru actualii și foștii studenți moldoveni din Franța.

Pentru a asigura o bună monitorizare a actualilor studenți moldoveni ce efectuează studii superioare în Franța sau a foștilor studenți moldoveni din Franța, cât și pentru a le propune noile servicii în ceea ce privește căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea carierei profesionale, precum și pentru a crea o bază de candidați susceptibili de a se alătura unor companii franceze, locale sau internaționale prezente în Republica Moldova, Alianța Franceză din MoldovaCampus France Moldavie și Camera de Comerț și Industrie France Moldavie au decis să-și unească eforturile pentru a lansa un chestionar.

Astfel, actualii sau foștii studenți moldoveni din Franța, sunt invitați să răspundă la întrebările acestui chestionar, răspunsurile căruia vor fi procesate ulterior în mod confidențial de CCI FRANCE MOLDAVIE, în cadrul Politicii sale de Confidențialite.

De asemenea, persoanele interesate pot expedia CV-ul Camerei de Comerț și Industrie FRANCE MOLDAVIE, pentru a figura în baza de date a candidaților Camerei.

CCI FRANCE MOLDAVIE menține o legătură permanentă cu numeroase companii franceze, locale sau internaționale care sunt în căutare de colaboratori. Astfel, profilul dvs. va putea fi transmis oricărei companii interesate.