Ofertă de cursuri estivale : mai rapide, mai multe reduceri

Ofertă de cursuri estivale : mai rapide, mai multe reduceri

Vara se apropie.

Profitați de perioada estivală pentru a începe sau pentru a continua să învățați limba franceză înscriindu-vă la unul dintre următoarele cursuri : Express 11/16 aniExpress +16 ani sau Super Express +16 ani și beneficiați de noile avantaje tarifare.

MAI MULT TIMP LIBER PENTRU A ÎNVĂȚA O NOUĂ LIMBĂ SAU PENTRU A ACCELERA RITMUL DE ÎNVĂȚARE

Vara este deseori un termen sinonim cu timpul liber. Un moment potrivit pentru a începe studierea unei limbi străine sau pentru a vă ameliora mai rapid nivelul Dvs. de cunoaștere a limbii.

CURS EXPRESS PENTRU PREADOLESCENȚI ȘI ADOLESCENȚI

Datorită cursului Express 11/16 anipreadolescenții și adolescenții care dispun de mai mult timp liber în timpul vacanțelor școlare ce încep din luna Iunie, își vor putea ameliora mai rapid nivelul de cunoaștere a limbii, înscriindu-se la una sau la două sesiuni propuse pentru lunile Iunie/Iulie/ și Iulie/August. Cursul, cu durata lecției de 2h, se desfășoară de 5 ori pe săptămână, timp de 4 săptămâni (44h în total). Acest curs vă oferă posibilitatea de a realiza 88 ore de curs, în doar 8 săptămâni !

POSIBILITATEA DE A ALEGE ÎNTRE CURSUL EXPRESS SAU SUPER EXPRESS PENTRU CEI DE +16 ANI ȘI PENTRU ADULȚI

Începând cu luna Mai și până în luna August, adolescenții de + 16 ani și adulții vor avea posibilitatea de a alege între cursul Express cu durata lecției de 2h, ce se desfășoară de 5 ori pe săptămână, timp de 4 săptămâni (44h în total) și cursul Super Express cu un ritm de învățare mai intensiv și o durată a lecției de 3h, ce se desfășoară de 5 ori pe săptămână, timp de 3 săptămâni (44h în total).

MAI RAPID ȘI MAI IEFTIN

În cele din urmă, Alianța Franceză din Moldova propune noi reduceri la tarifele pentru cursuri, atât elevilor înscriși la curs, cât și elevilor noi.

Astfel :

  • Dacă nu sunteți înscris/ă la unul din cursurile de franceză în grup, la Alianța Franceză din Moldova șidacă vă decideți să începeți să învățați franceza înscriindu-vă la cursul Express sau Super Express ce vor avea loc începând cu luna Mai și până în luna Iunie, veți beneficia de o reducere de 50 MDL din tariful primei înscrieri și o reducere de 100 MDL din tariful următoarelor sesiuni care se vor desfășura în perioada indicată.
  • Dacă sunteți deja înscris/ă la unul din cursurile de franceză în grup, la Alianța Franceză din Moldova,veți beneficia de o reducere de 100 MDL în loc de 50 MDL) din tariful indicat pentru cursul Express sau Super Express ale căror sesiuni estivale vor avea loc începând cu luna Mai până în August .

Pentru orice informație suplimentară, vă rugăm să o contactați pe : Doina SCUTARU sau Irina ERȘOV – Telefon : + 373 22 23 45 10 / 23 21 50