O nouă achiziție pentru adolescenți, la mediatecă : Jurnalul unei belele

O colecție foarte frumoasă, recomandată adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10 și 13 ani, ușor de citit, cu texte clare și ilustrații cu adevărat amuzante.

Fanette este o adolescentă care crede că viața este făcută pentru ca să te distrezi, că este inutil să încerci să fii ca alții și că este mai bine să fii tu însuți, că a spune adevărul / ceea ce credem noi, este esențial, și că adulții nu au întotdeauna dreptate. Aceasta detestă ortografia, pe cei ce sunt primii din clasă și pe mamele ce intervin în treburile fiicei lor.

TOT UMORUL ȘI UNIVERSUL ADOLESCENȚILOR ÎN SERIA ” JURNALUL UNEI BELELE ”

Fanette este o belea, da, dar totuși este amuzantă, ciudată, și după cum spun toate fetele de vârsta ei, aceasta încearcă să înțeleagă lumea ce o înconjoară.

Ea scrie și desenează tot ceea ce alcătuiește universul său, regulile de respectat pentru a fi o belea (pentru că și acesta este un lucru !) trecând prin gândurile ei cele mai profunde…

După cum spune Fannette : ” Belea o zi, belea pentru totdeauna ! ”

Celebra serie Jurnalul unei belele ” este de acum disponibilă în cadrul Spațiului Medias Tech.

Politica de achiziție a cărților pentru Spațiul Medias Tech este susținută de Ambasada Franței în Republica Moldova și Ministerul Francez al Europei și al Afacerilor Externe.