Doriți să învățați limba franceză ? Descoperiți noile noastre metode FLE pentru copii și adolescenți

Spațiul Medias Tech propune abonaților săi să descopere ultimele achiziții de metode de franceză.

Metoda Passe-passe : aceasta prezintă aventurile a șase prieteni – Juliette, Mehdi, Manon, Louis, Lilly și Pablo – care cresc pe 3 niveluri, de la A1.1 până la A2.2. Metoda propune copiilor activități ludice. Aceasta oferă, de asemenea, diferite tipuri de pregătire și de evaluare pentru examenul DELF Prim.

Materialele didactice ale metodei Passe-passe : o carte și un caiet cu un CD ce include 13 cântece cu ritmuri variate concepute pentru metodă de către muzicieni și cântate de copii; un ghid pedagogic-fișier de resurse cu numeroase activități suplimentare, 3 CD-uri cu totalitatea secvențelor audio și un DVD (versiune simplă a ghidului pedagogic care poate fi descărcat gratuit pe site-ul Edițiilor Didier) ; un manual digital premium cu activități interactive; un desen animat conceput pentru metodă și pentru fiecare unitate, cu scopul de a revizui conținuturile în cauză.

Metoda Adomania : metoda Adomania, editată de Hachette, propune parcursuri educative scurte și variate în cadrul fiecărei lecții, pentru a preda limba franceză adolescenților aceasta sporește gustul natural al adolescenților pentru învățarea colectivă cu etape de lucru în grupuri mici și o sarcină colectivă; centrate pe experiențele adolescenților, documente vizuale, scrise și orale și o pagină « Culturi » inspirată din presa pentru adolescenți.

Ca bonus, Adomania propune : 20 de secvențe video autentice « pe gustul adolescenților » cu fișiere de explorare care pot fi descărcate de pe site-ul TV5MONDE; o ofertă numerică inovatoare pentru profesor și elevi cu o clasă virtuală ca opțiune : audio și video inclus în carte, acces disponibil la Parcours digital® împreună cu caietul și activitățile de grup pentru a anima clasa pe TNI (accesibil pe PC / Mac / tabletă) și documente mari, texte literare și ateliere de scriere în caietul de activități, pentru a ajuta elevii să progreseze în lectură și scriere.

Politica de achiziție a cărților Spațiului Medias Tech este susținută de Ambasada Franței în Republica Moldova și de către Ministerul Francez al Europei și al Afacerilor Externe.