Bun venit în Franța !

Franța este a 4-a țară gazdă a tinerilor studenți din Republica Moldova în ceea ce privește mobilitatea internațională, după România, Rusia, Italia, totodată, aceasta se află înaintea Germaniei, Statelor Unite ale Americii și a Regatului Unit al Marii Britanii.

SĂ STUDIAȚI ÎN FRANȚA : ESTE POSIBIL !

Succesul studiilor efectuate în Franța de către tinerii studenți din Republica Moldova, se explică prin calitatea și diversitatea domeniilor de formare propuse, costul lor accesibil și atractiv, cât și prin vitalitatea excepțională a învățării limbii franceze în țară.

INFORMAȚI-VĂ ÎNCEPÂND DE ASTĂZI

Începând de astăzi, puteți alege o universitate pentru efectuarea studiilor în următorul an de învățământ universitar 2019/2020

Pentru a găzdui, informa și ghida tinerii interesați de studiile superioare în Franța, Alianța Franceză din Moldova, dispune de un Spațiu Campus France.

Astfel, veți avea posibilitatea să obțineți informații și sfaturi personalizate despre universitățile și marile școli franceze, studiile de scurtă sau lungă durată sau diplomele obținute, procedurile – DAP sau Parcours Sup – pentru a urma studiile după susținerea bacalaureatului în Republica Moldova, despre admiterea în anul doi sau trei de licență, despre studiile de master în franceză sau engleză, informații despre viața studențească din Franța și ajutoarele sociale de care puteți beneficia, etc.

Campus France Moldavie organizează în mod regulat, reuniuni de informare în cadrul liceelor și instituțiilor de studii superioare din Moldova, pentru promovarea studiilor în Franța. Pentru a fi mereu informați despre studiile din Franța și activitatea Campus France, urmăriți pagina de Facebook Campus France Moldavie.

Pentru mai multe informații despre Campus France și studiile superioare din Franța, puteți apela la Dl. Giovanni CAVALLARO, Corespondent Campus France Moldavie  Telefon: + 373 22 23 45 10