Concurs Adami Media Prize 2018

Concurs Adami Media Prize 2018

Sunteți din Republica Moldova ? Vorbiți franceza ? Și sunteți jurnalist, regizor, producător sau activați în domeniul mass-media ?

Atunci încercați-vă norocul și câștigați un stagiu în cadru postului de televiziune franco-german Arte din Strasbourg, Franța, grație Premiului Adami Media Prize.

PREMIU PENTRU A ÎNCURAJA DOMENIUL MASS-MEDIA DIN ȚĂRILE PARTENERIATULUI ESTIC

Premiul Adami Media Prize a fost creat în 2015 cu scopul de a încuraja regizorii, jurnaliștii și profesioniștii din domeniul audio-vizualului ale celor șase țări ce fac parte din Parteneriatul estic european (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) și pentru ca să promoveze unele subiecte legate de minoritățile etnice, de toleranță și de diversitatea culturală, în cadrul programelor de televiziune ale țărilor vizate.

Premiul este destinat producătorilor media și a audio-vizualului din cele șase țări participante și își propune să premieze cele mai bune programe (televiziune, cinema, formate digitale), care abordează aspecte legate de diversitatea culturală. Pe lângă concurs, Adami Media Prize, organizează evenimente de networking și incită la discuții profesioniștii din domeniul mass-media European și estic.

STAGIU LA REDACȚIA POSTULUI DE TELEVIZIUNE ARTE PENTRU CÂȘTIGĂTOR

Câștigătorul francofon va beneficia de un stagiu cu o durată de o lună sau două, în cadrul redacției postului de televiziune din Strasbourg.

Data limită pentru depunerea dosarelor la concurs este 1 octombrie 2018.