Noi broșuri Campus France!

Noile broșuri Campus France 2018/2019 : “Alege Franța”, “10 motive pentru a studia în Franța”, sunt deja disponibile în 3 limbi – franceză, română și rusă.

DISPONIBILE LA ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDOVA, LA CELE DOUĂ ANTENE ALE SALE, DAR ȘI LA CERERE
Broșurile le găsiți la sediul Alianței Franceze din Moldova la Chișinău sau le puteți descărca, accesând unul din linkurile de mai jos:

Acestea vor fi în curând disponibile și la cele două antene ale Alianței Franceze din Moldova de la Bălți și Nisporeni, precum și la Centrul de resurse și informare despre Franța contemporană din Tiraspol.

De asemenea, profesorii de limba franceză care doresc să obțină broșuri pentru elevii săi, pot apela la Dl. Giovanni CAVALLARO, Correspondent Campus France Moldavie care cu mare plăcere, le va oferi un număr de exemplare

Începând cu luna septembrie 2018, vor fi organizate diferite întrevederi de prezentare a studiilor superioare din Franța. Datele privitoare la aceste întâlniri vor fi publicate în rubrica noastră de evenimente.

IMPORTANT – ÎNVĂȚAȚI LIMBA FRANCEZĂ

Nu uitați că pentru a avea șansa să continuați studiile superioare în Franța este necesar să învățați limba franceză.

Alianța Franceză din Moldova vă va însoți și pregăti la modul cel mai serios pentru plecare, oferindu-vă cele mai bune oferte de cursuri. 

Înscrierile la cursuri se vor desfășura până pe 7 septembrie !

Consultați pagina evenimente pentru a fi informați sau accesați noi oferte de cursuri de franceză pentru a afla care ofertă de cursuri vi se potrivește cel mai bine.