Cambridge English : reducerea tarifelor pentru examene !

Cambridge English : reducerea tarifelor pentru examene !

Alianța Franceză din Moldova este centru autorizat pentru organizarea examenelor de limba engleză Cambridge English.

REDUCEREA TARIFELOR ÎNCEPÂND CU LUNA SEPTEMBRIE

Ținând cont de modificările cursului de schimb valutar, Alianța Franceză din Moldova a decis să ofere mai multe beneficii publicului său și să reducă tarifele pentru examenele de limba engleză Cambridge English.

Puteți vizualiza o nouă listă tarifară pe site-ul nostru Cambridge English Authorised Center – Alianța Franceză din Moldova sau pe pagina noastră de Facebook.

EXAMENE RECUNOSCUTE PENTRU BACALAUREATUL DIN REPUBLICA MOLDOVA

Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20 000 de angajatori, universități și organisme guvernamentale, care le acceptă și care recunosc aceste calificări în lumea întreagă.

Examenele se bazează pe nivelurile Cadrului European Comun de Referință (CECR A1, A2, B1, B2, C1, C2). Acestea permit validarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze în cadrul școlarizării, în vederea urmării studiilor superioare în străinătate, într-o universitate dintr-o țară anglofonă sau nu – numeroase universități sau școli franceze solicită o diplomă Cambridge English la înscriere –, sau pentru integrarea mediului profesional. 

Aceste diplome favorizează de fapt, mobilitatea profesională și posibilitățile de studii, îmbogățind CV-ul Dvs.

De asemenea, diplomele sunt recunoscute de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de engleză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor cu nivelul B2 sau cu un nivel mai avansat vă scutește de la susținerea probei de engleză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat 10/10.

Diplomele eliberate sunt valabile pe viață !

UN CENTRU DE EXCELENȚĂ PENTRU PREGĂTIREA DE EXAMENE

Profesorii noștri de limba engleză sunt calificați pentru a vă pregăti de testele pentru examenele Cambridge English, în cele mai bune condiții. Elevii care urmează cursuri de pregătire în cadrul centrului nostru, obțin rezultate foarte bune.

Nu ezitați să vă informați despre ofertele noastre de examene și cursurile de pregătire Cambridge English, precum și despre programul sesiunilor de examene accesând site-ul nostru Alfr – Cambridge English authorised exam centre, pagina noastră de Facebook sau ne puteți contacta :