Cambridge English : înscrieri începând cu 18 decembrie !

Cambridge English : înscrieri începând cu 18 decembrie !

Înscrierile la toate tipurile de cursuri de engleză organizate de Cambridge English authorised centre, Moldova vor avea loc în perioada 18 – 22 decembrie 2017, între orele 14.00 și 18.00.

ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDAVA : CENTRU AUTORIZAT CAMBRIDGE ENGLISH

Înscrierile vor avea loc la Spațiul Medias Tech al Alianței Franceze, care găzduiește din 2013, în cadrul sediului de la Chișinău, cel mai important Centru autorizat din Republica Moldova pentru cursurile și examenele Cambridge English.

Pentru a fi plasat într-un grup cu nivelul corespunzător este organizat un test de plasament, acesta este gratuit în perioada de înscriere.

CAMBRIDGE ENGLISH : DIPLOME VALABILE PE VIAȚĂ ȘI RECUNOSCUTE ÎN CADRUL BACALAUREATULUI DIN REPUBLICA MOLDOVA

Certificatele de limbă engleză eliberate de prestigioasa Universitate Cambridge sunt recunoscute de peste 20 000  de angajatori, universități și organizații guvernamentale din lumea întreagă.

Diplomele eliberate sunt valabile pe viață. Acestea permit atestarea oficială a nivelului de cunoaștere a limbii engleze conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL A1, A2, B1, B2, C1, C2).

De asemenea, acestea sunt recunoscute de Ministerul Educației din Republica Moldova în vederea eliberării de la examenul de engleză din cadrul bacalaureatului. Examenele Cambridge English sunt din ce în ce mai solicitate în Republica Moldova datorită fiabilității și recunoașterii internaționale.

Centrul Cambridge English authorised centre, Moldova propune și cursuri de pregătire, acestea vă măresc șansele de reușită în cazul în care solicitați unul dintre examene.

MAI MULTE INFORMAȚII SUNT DISPONIBILE PE SITE-UL CAMBRIDGE ENGLISH AUTHORISED CENTRE, MOLDOVA

Aici găsiți toate informațiile utile despre oferta de cursuri de engleză, următoarele înscrieri, și examene de Cambridge English.